O nama

Optika Salihbegović

Od 15. marta 1999. godine smo prisutni u svijetu optike. Od toga dana, pa sve do danas pokušavamo biti bolji. Svo ovo vrijeme se trudimo da poboljšamo svoju ponudu i da svojim kupcima približimo sve što optika može ponuditi.
Ponosni smo na veliki broj kupaca i pacijenata koji se vraćaju u naše optike. I tako nam daju do znanja da smo na dobrom putu.

Naša optika u Mercatoru nalazi se na 1.spratu tržnog centra. Opremljena je sa vrhunskom oftalmološkom i optičkom opremom. Stručan tim optičara Vam je na raspolaganju svaki dan u sedmici.

Naša centralna optika se nalazi u centru grada. Ulaz je sa parkinga preko puta Hotela Evropa.
Na 180 kvadrata prostora pored izložbenog salona na raspolaganju vam stoji i ordinacija opremljena vrhunskom oftalmološkom opremom. U sklopu optike je i optička radionica. Tako da za kratko vrijeme na jednom mjestu i za kratko vrijeme možete da se pregledate, izaberete naočale i dobijete iste sa ugrađenim staklima.

Naša optika na Ilidži se nalazi u sklopu shoping centra Grand.
U prizemlju centra na 120 kvadrata smo smjestili izložbeni salon, ordinaciju i radionicu.
Najmodernija Essilor oprema Vam garantuje brz i ugodan oftalmološki pregled.
Velika ponuda sunčanih i dioptrijskih će vas sigurno dovesti u dilemu šta odabrati. Zato je tu tim iskusnih optičara koji su Vam na raspolaganju svih 7 dana u sedmici.